2012. január 30., hétfő

Kezdet

Éjfél múlt pontosan 46 perccel. Rengetegszer megfordult a fejemben egy olyan blog készítése, ami egy vékony réteg számára adhat valami pluszt, amire itthon nagyon kevés, vagy egyáltalán nincs lehetőség.
A blog címe már sejtet valamit. Neeem, nem negyedhátvéd, de még csak védekező középpályás sem, hanem quarterback, magyarul leginkább eladható nevén irányító.

Célom egy olyan szűk réteg elérése, akik imádják ezt a sportot és szeretnek olvasni különböző érdekességeket a sporttal, elsősorban az irányítókkal kapcsolatban. Azért ha jobban belegondolunk, aki valamennyire jártas a futball világában(előre szólok,mindig szimplán futballnak fogom hívni), annak a legelső név, aki eszébe jut, nagy valószínűség szerint egy irányító lesz. Pontosan ezért szeretnék a kedvében járni minden olyan olvasónak, akiket érdekelnek tanulmányok, elemzések, vagy csak egyszerűen a játék.

Mielőtt azonban belekezdenék a blog igazi profiljába, az első hét irányvonalát egy előreláthatólag felejthetetlen élmény határozza meg, ami nem más, mint a XLVI. Super Bowl.

Nem is ragoznám tovább,a holnapi naptól kezdve minden nap jelentkezem rövid beszámolóval és néhány érdekességgel a helyszínről. A repülőgép 8:15-kor hagyja el a kifutópályát, úgyhogy néhány órával előtte hasonlóképpen teszek én is, jó éjszakát!

1 megjegyzés: